måndag 10 oktober 2016

Weekend in Macau

Den här helgen har varit fantastisk. Jag känner mig inte ett dugg äldre och ändå har jag fått ta del av alla de saker som hör födelsedagar till; firande, vänner, tårta, fest och flärd. I fredags firades jag av utbytesstudenterna och några andra från skolan. Vi beställde 11 XL pizzor och hängde ute på campus hela kvällen. Jag blev överraskad med tårta och blommor från dem, det va så fint. Jag fick också en present av de tjejer jag umgås med mest, ett presentkort för två till afternoon tea på ett fint hotell i HK, vilket visar hur väl de känner mig ändå.. 

Lördag till måndag har jag spenderat med Cuong i Macau, vi bodde på Hotel Royal. Första kvällen åt vi middag på en restaurang jag hört mycket bra om (de första bilderna nedan) som låg mitt ute i ingenstans. Efter vår middag fanns ingen taxi och ingen wifi, så vi fick chansa på en buss och hoppas att den skulle ta oss till casinona dit vi ville gå för att pröva vår lycka. Vi tog oss fram, och satsade 100 hkd och vann 400 hkd.. inte så illa pinkat för att va spela första gången! 

Dag två i macau gick vi till en stor trädgård och sedan bara strosade vi runt på stan. På kvällen såg vi en show i City of dreams som heter "house of dancing water". (googla detta!) Det är det mäktigaste jag sett i denna kategori. Showen utspelar sig på en enda scen som förvandlas från hav till land och tillbaka igen. Akrobatik och danser, motorcyklar och en dramatisk saga tillsammans med en hel massa logistik och pengar för att göra detta möjligt.. så häftigt.. 

Imorgon börjar allvaret igen, och nu måste jag strax avsluta för att hinna plugga lte till innan jag släcker ner för kvällen. Oh, ursäkta bildkvaliteten.. jag glömde min kamera hemma..

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar